Expressie

Lekker knutselen of een toneelstukje voorbereiden op de bonte avond. Eigenlijk vindt iedereen dit op z'n tijd wel leuk! De meest bijzondere objecten worden geknutseld, in je eentje of in het groot met z'n allen. Op zomerkamp is er altijd een avond waar iedereen op zijn of haar eigen manieer, individueel of in een groep(je), een act voorbereidt. 

Bevers

Expressie is weer een groot onderdeel van de opkomst bij de bevers! Is het een keer minder lekker weer, of past het bij ons thema? Dan zijn we binnen te vinden en maken we super vette dingen! We knutselen, verven, tekenen, vouwen en nog veel meer! De bevers leren welke kleuren ze mooi vinden en worden beter in deze vaardigheden. Een bonte avond hebben we nog niet, maar op ons weekend doen we alsnog veel met expressie! Naast het knutselen oefenen we ook wel eens met het maken van foto's.

Welpen

Op kamp en tijdens de opkomsten zijn we met de welpen meermaals met knutselen, kunst en expressie bezig. Tijdens een regenachtige opkomst in de herfst maken de welpen soms kunstwerken met dingen die ze in het bos vinden, of wijden we een opkomst aan het maken van droomvangers.

Tijdens kamp gaan welpen vaak tekenen of kleien, maar de bonte avond is natuurlijk het hoogtepunt. In groepjes (of alleen, voor de echte durfal) bereiden de welpen een toneelstuk, quiz of dans voor. Die worden dan allemaal na elkaar opgevoerd op de laatste avond van het zomerkamp!

Verkenners

Als verkenner heb je elk zomerkamp een 'bonte avond' waar je (met een groepje) jouw mooiste act aan de andere verkenners kan laten zien. Maar ook tijdens de opkomsten gaan we wel eens knutselen, bijvoorbeeld een stop-motion filmpje maken. 

Rowans